Το φυσικό κατάστημα του «Vision of Sound – Νάστος Θωμάς» βρίσκεται στα Ιωάννινα στην οδό Ναπολέοντος Ζέρβα 78, ΤΚ 45332. Εκτείνεται σε 2 ορόφους και περιλαμβάνει την έκθεση Μουσικών Οργάνων, προϊόντων Επαγγελματικού Ήχου και Φωτισμού, είδη για Dj και εφαρμογές Studio/Recording όπως επίσης Βιβλία και αναλώσιμα για τον μουσικό και τον μουσικόφιλο.

 Υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής όλων των μουσικών οργάνων, χώρος ακρόασης ηχητικών συστημάτων, ηχείων studio monitor αλλά και ηχείων για οικιακή χρήση. Επίσης ηχεία και προϊόντα εγκαταστάσεων αλλά και φωτισμός για events και διακόσμηση είναι δυνατόν να στηθούν με συνεννόηση για τη καλύτερη επίδειξή τους. Παρόλη τη διαδικτυακή μας παρουσία πιστεύουμε πάντα ότι μια ακρόαση ή μια σωστή τεχνική συζήτηση βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα τα προϊόντα και τις δυνατότητές τους. Μπορείτε να μας καλέσετε για να κλείσουμε ένα ραντεβού σε ώρες λειτουργίας του καταστήματος

Διατίθεται διαρκώς αναπτυσσόμενος χώρος επισκευών/συντήρησης μουσικών οργάνων και ηλεκτρονικών συσκευών όπως επίσης ειδικά απομονωμένο control room για μείξη/mastering αλλά και γενικά επεξεργασία ήχου και ψηφιοποίηση ακουστικών μέσων όπως κασσέτες, βινύλια.

Κύριο Μενού Πλοήγησης