Μπορείτε να κάνετε τη παραγγελία σας από τη «Vision of Sound» με τους εξής τρόπους:

  1. Online Παραγγελίες: Μέσω του www.visionofsound.gr μπορείτε να ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε ως επισκέπτης, είτε ως μέλος, είτε με τη σύνδεση σας μέσω λογαριασμού σας στα social media. Σας προτείνουμε να γίνετε μέλος για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία αλλά και παρακολούθηση της παραγγελίας σας.

  2. Παραγγελία μέσω Email: Στέλνοντας την παραγγελία σας μέσω Email μπορείτε να έχετε μια πιο άμεση επικοινωνία με τους πωλητές μας. Καλοδεχούμενες όποιες απορίες έχετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να τις λύσουμε. Όταν ολοκληρωθεί η επικοινωνία θα σας αποστείλουμε τη τελική προφορά και μόλις γίνει η εξόφληση θα προχωρήσει κατευθείαν η παραγγελία σας προς εκτέλεση.

  3. Τηλεφωνική Παραγγελία: Εάν σας δυσκολεύουν οι παραπάνω τρόποι τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εξειδικευμένους πωλητές μας στο κατάστημα μας στο 2651068493 και να προβείτε σε παραγγελία. Οι ώρες λειτουργίας μας είναι Καθημερινά Πρωί 09:00-14:00 / Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή το απόγευμα 17:30-21:00 / Σάββατο 09-14:30. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γίνει εξόφληση με έναν από τους προσφερόμενους τρόπους για να προχωρήσει η παραγγελίας σας.

  4. Παραγγελία στο φυσικό μας κατάστημα: Ο καλύτερος τρόπος πάντα για τη παραγγελία σας είναι να μας επισκεφθείτε στο κατάστημα μας στα Ιωάννινα, Ναπολέοντος Ζέρβα 78, ΤΚ 45332 ώστε να γνωριστούμε από κοντά και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να λύσουμε τις όποιες απορίες σας.

  5. Μέσω μηνύματός στα Social Media της εταιρίας μας: Εάν σας εξυπηρετεί μια πιο άμεση επικοινωνία μέσω των social media, η εταιρία μας διαθέτει λογαριασμούς σε Facebook, Instragram και Twitter όπου μπορείτε να στείλετε τις παραγγελίες σας και έναν πωλητής θα επικοινωνήσει μαζί σας για την ολοκλήρωσή της.

Κύριο Μενού Πλοήγησης