1. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Μπορείτε να παραλάβετε τις παραγγελίες σας από το φυσικό μας κατάστημα στα Ιωάννινα, Ναπολέοντος Ζέρβα 78, ΤΚ 45332 Εάν επιλέξετε αυτόν τον τρόπο παραλαβής των προϊόντων σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς στον αριθμό τηλεφώνου που έχετε καταχωρήσει για να παραλάβετε τη παραγγελία σας.

2. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ COURIER:  Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 μμ και αφορούν προϊόντα άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα μας αποστέλλονται αυθημερόν με ACS Courier .Στη περίπτωση που υπάρχει στη παραγγελίας σας προϊόν με διαφορετική διαθεσιμότητα θα ενημερωθείτε μέσω email για τον ακριβή χρόνο που θα αποσταλεί η παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώνεστε με email για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και με την ολοκλήρωση της αποστολής θα λαμβάνετε το αποδεικτικό της courier (voucher) για την παρακολούθηση της πορείας του δέματός σας. Θα μπορείτε να ελέγξετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα της ACS, (https://www.acscourier.net/) εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά με την ACS στο +30 210 81 90 000 και 801 500 1111 (από σταθερό).

Για μικρά δέματα έως 3kg είναι δυνατή και η αποστολή με ELTA Courier και μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της παραγγελίας σας στην ιστοσελίδα https://www.elta-courier.gr/search εισάγοντας τον αριθμό αποστολής ή τηλεφωνικά στο 11120.

Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία με συγκεκριμένη εταιρία courier παρακαλείσθε να το αναγράψετε στα σχόλια. Σε αυτή τη περίπτωση το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει εσάς.

Οι παραγγελίες κάτω των 99€ επιβαρύνονται με 4€ μέχρι τα 3 κιλά και με 1€ το κάθε επόμενο κιλό και η παράδοση γίνεται στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Για παραγγελίες άνω των 99€ και μέχρι 10 κιλά, για όλη την Ελλάδα, η αποστολή είναι δωρεάν μέχρι την διεύθυνση που θα μας υποδείξετε. Σε περίπτωση που η παραγγελία υπερβαίνει τα 10 κιλά χρησιμοποιούνται άλλοι μέθοδοι αποστολής ανάλογα τη περιοχή σας.
Υπενθυμίζουμε ότι η αντικαταβολή χρεώνεται με 2 ευρώ και η παράδοση Σαββάτου με άλλα 3 ευρώ και λογίζονται ως εξτρά υπηρεσίες courier.

* Εάν η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη με βάση τον κατάλογο της ACS θα πρέπει να παραλάβετε από το κοντινότερο κατάστημα της ACS ή να επιβαρυνθείτε τα έξοδα της ACS που ενδέχεται να υπάρχουν για να μεταφέρει την παραγγελία σας στο χώρο σας αλλά και καθυστερήσεις με βάση τα εκάστοτε δρομολόγια.

* Από τη επιλογή ‘Αποστολή με Courier εξαιρούνται όλα τα κλασικά – ηλεκτρικά – stage πιάνα, όλες οι ηλεκτρονικές – ακουστικές Drums καθώς και ιδιαίτερα ογκώδη προϊόντα όπως επαγγελματικά ηχεία/subwoofers κ.λ.π. Σε αυτή τη περίπτωση χρησιμοποιούνται μεταφορικές εταιρίες για την αποστολή αυτών των προϊόντων

Για τη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ συνεργαζόμαστε και με την εταιρία ταχυμεταφορών IPIROTRANS ΕΠΕ (https://ipirotrans.gr) και προσφέρουμε αυθημερόν παραδόσεις στις παραγγελίες σας σε Άρτα – Πρέβεζα – Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα– Λευκάδα – Βόνιτσα – Πάργα

3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ:  Ογκώδη αντικείμενα όπως πιάνα (κλασσικα/ηλεκτρικά/stage), ακουστικά & ηλεκτρονικά Drums, ηχεία pa/subwoofer, επαγγελματικά  φωτιστικά σε flight case, truss & stage decks αποστέλλονται μόνο με μεταφορικές εταιρίες (φορτηγά) σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα και τα Νησιά. Ανάλογα τη περιοχή θα σας  ενημερώνουμε εάν υπάρχει κάποιο έξτρα κόστος μεταφορικών και τη μεταφορική εταιρία που θα χρησιμοποιήσουμε μαζί με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας τους για την καλύτερη  δυνατή εξυπηρέτησή σας. Εάν επιθυμείτε να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένη μεταφορική εταιρία παρακαλείσθε να το αναφέρεται στα σχόλια και θα σας ενημερώσουμε εάν θα υπάρξει κάποιο επιπλέον κόστος. Σε κάθε περίπτωση η παράδοση γίνεται στο ισόγειο του χώρου σας και σε περιοχές δυσπρόσιτες με παραλαβή από τα γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής.

4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΜΑΣ:  Για την πόλη των Ιωαννίνων
είναι δυνατή η παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας από όχημα της εταιρίας μας
χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Για παραδόσεις μεγάλων παραγγελιών εντός νομού
υπάρχει επίσης η δυνατότητα παράδοσης με όχημά μας δωρεάν.

5. ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΚΤΕΛ-ΗΠΕΙΡΟΤΡΑΝΣ): Σε ιδιαίτερες περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα της αυθημερόν παράδοσης είτε μέσω του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων είτε μέσω συγκεκριμένων εταιριών ταχυμεταφορών εάν αυτό ζητηθεί. Μέλημά μας είναι πάντα η εξυπηρέτηση του πελάτη και η εύρεση της βέλτιστης λύσης για την παράδοση των προϊόντων στον χώρο σας.

Το κόστος αποστολής αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την  περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την  παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

Εάν κατοικείτε σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη δεν χρεώνεστε με επιπλέον έξοδα σε περίπτωση που η αποστολή γίνει με αντικαταβολή. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος της αποστολής.

6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ: Όλες οι παραγγελίες άνω των 100€ αποστέλλονται δωρεάν με το συνεργαζόμενο Πρακτορείων Μεταφορών σε όλη την Ελλάδα.

Αντίστοιχα, με Courier οι παραγγελίες αποστέλλονται δωρεάν σε όλους τους χερσαίους προορισμούς και εκτός των δυσπρόσιτων έως τα 10kg, Τα kg αφορούν πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος.

Για αποστολές στην Κύπρο τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες άνω των 499€

Κύριο Μενού Πλοήγησης