Κατηγορίες

Προσφορές

Πληρωμές

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα μας είναι οι εξής:

  • Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Για αγορές άνω των 100€ μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με δόσεις. Έως 36 έντοκες δόσεις ή 6 άτοκες δόσεις. Το ποσό των δόσεων αφορά την καθαρή αξία των προϊόντων, χωρίς δηλαδή τα έξοδα αποστολής.
  • Με αντικαταβολή μετρητοίς τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα, η οποία επιβαρύνεται με έξοδα διαχείρισης αντικαταβολής 3,5 € ανά παραγγελία. Η πληρωμή με τη μέθοδο της αντικαταβολής δεν είναι δυνατή όταν στην παραγγελία υπάρχει προϊόν αξίας μεγαλύτερης των 1.000 €.
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ΕΘΝΙΚΗ, EUROBANK, ΑTE. Αφού καταθέσετε τα χρήματα στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό πρέπει να μας στείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με fax, στο 2651068493, προσθέτοντας τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές των προιόντων γίνονται κατα κανόνα με Ταχυμεταφορές (Courrier). Ανάλογα με το βάρος θα ενημερώνεστε πριν το τέλος της παραγγελίας σας για το κόστος αποστολής τους που θα κυμαίνεται από 5-20 €. Για τις παραγγελίες άνω των 300 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν εκτός των προιόντων Επαγγελματικού ήχου και Φωτισμού αλλά και άλλων (πχ Ηλεκτρικά Πιάνα/Drums) που λόγο του όγκου τους θα αποστέλλονται ως επι το πλείστον με μεταφορικές εταιρίες για μείωση του κόστους μετά απο συννενόηση με τον εκάστοτε πελάτη (Εναλλακτικά υπάρχει δυνατότητα, κατόπιν επιθυμίας σας να γίνει αποστολή με courier με αντίστοιχη μεταβολή του κόστους αποστολής).

Οι παραπάνω αναφορές για το κόστος αποστολής των προϊόντων δεν ισχύουν για αγορές εκτός Ελλάδας. Για αγορές εκτός Ελλάδας θα ενημερώνεστε με email το ακριβές κόστος αποστολής.